Lyyti Challenge 2013 uuden lastensairaalan puolesta

Lyyti Challenge 2013 www.lyyti-palvelu.fi/challenge haastaa kaikki yksityiset ja yritykset mukaan tiimityöhön ja talkoisiin uuden lastensairaalan hyväksi.  Pyöräilymatka vie Barentsinmereltä Saaristomerelle pyörällä kolmessa päivässä . Osallistua voi monella tapaa: liity seuraan pyöräilemään, seuraa pyöräilijöitä ja jaa kavereille haasteen kuulumiset Facebookissa ja Twitterissä sekä osallistu lahjoittamalla uuden lastensairaalan keräykseen.

Lyyti Oy tukee Uuden lastensairaalan keräystä lahjoittamalla 0,50€ Lyytin työntekijän pyöräilemää kilometriä kohden.

Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry toivottaa onnea ja menestystä haasteelle! Toivottavasti pyöräilijöillä on upea ja turvallinen matka ja saamme paljon ihmisiä tsemppaamaan pyöräilijöitä sekä tukemaan uuden lastensairaalan rakentamista!