Tamro kunnialahjoittajaksi uuden lastensairaalan rakennushankkeeseen

Suomen johtava lääkejakelija Tamro Oyj lähtee mukaan tukemaan uuden lastensairaalan rakennushanketta. Tamro keskittää kaikki tukivaransa lastensairaalahankkeeseen seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Tavoitteena on lahjoittaa hankkeelle vähintään 100 000 euroa vuoteen 2017 mennessä.

”Tamro on jo lähes 120 vuoden ajan huolehtinut suomalaisten lääkehuollosta. Suomalaisten terveys ja hyvinvointi on meille kunnia-asia. Vastaamme siitä, että lääkkeet ja muut terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan suomalaisiin sairaaloihin ja apteekkeihin ja lopulta potilaiden käyttöön oikein säilytettynä ja kuljetettuna luotettavasti, turvallisesti ja tehokkaasti.  Olemme innolla mukana rakentamassa uutta lastensairaalaa! Haastammekin kaikki tamrolaiset ja asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme mukaan talkoisiin”, sanoo Tamron markkinointi- ja viestintäjohtaja Terhi Kivinen.

Tamro ja Uusi Lastensairaala 2017 –tukiyhdistys pyrkivät myös yhdessä kehittämään uusia yritysyhteistyön muotoja, joita myös muut voivat ottaa vapaasti käyttöön. Hanke näkyy jatkossa monin eri tavoin Tamron sisäisessä ja asiakasviestinnässä. Tavoitteena on luoda yritysvastuun uusia elementtejä ja hyödyntää tehokkaasti myös digitaalisuuden tarjoamia mahdollisuuksia.

”On hienoa, että Tamro Oyj lähtee mukaan tukemaan uuden lastensairaalan rakentamista”, sanoo hankkeen varainkeruusta vastaava Tuula Colliander uuden lastensairaalan tukiyhdistyksestä. ”Meille on myös tärkeää, että saamme sparrauskumppaneita varainhankintaan. Toivotamme tervetulleeksi rahan lisäksi myös kaikki hyvät, uudet ideat lisävarojen keräämiseksi”.