Syksyn Sävel sai lahjoittajat liikkelle - suuri kiitos!

Syksyn Sävel sai huikean määrän lahjoittajia liikkeelle uuden lastensairaalan hyväksi ja konsertin tulos on alustavan laskennan mukaan 320 000€ ! Tulos tarkentuu, kun kaikki lahjoitukset ovat saapuneet tilille. Lahjoitusten vastaanottamisessa oli välillä jopa ruuhkaa ja pahoittelemme, mikäli soittonne jäi vastaamatta tai lahjoittajan nimi ei kerinnyt televisioruutuun saakka. Kiitämme lämpimästi Teitä kaikkia, että olette mukana talkoissa rakentamassa uutta lastensairaalaa!

Jokaisen siihen lupansa antaneen lahjoittajan nimi julkaistaan uusilastensairaala2017.fi -sivuilla kohdassa "Tukijat". Lahjoittajan nimen julkaisuun voi antaa luvan joko verkkolahjoituksen yhteydessä tai lahjoittamalla tilille viitteellä  20170208.