Valtakunnallinen taksien kampanja toi näkyvyyttä ja lahjoituksia lastensairaalalle

Järjestäytynyt taksiala kampanjoi viime viikolla uuden lastensairaalan rahoittamiseksi. Monilla paikkakunnilla taksiyhdistykset ja yhteisöt järjestivät lisäksi omia tempauksiaan hyvän asian puolesta.

Innostunut kampanjointi tuottikin tulosta, Uusi Lastensairaala 2017 -tukiyhdistykselle luovutettiin 5.11.2013 Helsingin Senaatintorilla Taksiparaatin päätteeksi 141 840 euron lahjoitus.

Lahjoituksiin Uuden Lastensairaalan rakentamiseksi on haastettu aktiivisesti taksialan keskuudesta ja iso osa potista kertyi jo tätä kautta.Taksialan lisäksi lahjoituksiin kannustettiin näkyvästi taksiasiakkaita ja myös kampanjasivuston (www.valopilkkutaksi.fi) ja Facebookin kautta ihmisiä innostettiin ottamaan osaa keräykseen.

Kampanjan myötä koottu lahjoitussumma 141 840 euroa on merkittävä ja yksittäisten lahjoittajien jälkeen suurin yhteisön keräämä summa. Valtakunnallisen keräyksen myötä Suomen Taksiliitto nousi Uuden Lastensairaalan kunnialahjoittajaksi.

Taksien keräyshaaste lastensairaalan hyväksi jatkuu vielä marraskuun loppuun.

Justus 3.png