« Kaikki ajankohtaiset

Lemminkäinen haastaa rakennusalan mukaan tukemaan uutta lastensairaalaa

Lemminkäinen on päättänyt lahjoittaa 50 000 euroa suunnitteilla olevalle Uudelle Lastensairaalalle. Samalla Lemminkäinen haastaa koko rakennusalan mukaan talkoisiin.

"Kaikki alan yritykset osallistuisivat varmasti mielellään uuden lastensairaalaan rakentamiseen, kun hanke saadaan liikkeelle. Mielestämme on tästä syystä luontevaa, että osallistumme yhdessä jo varainkeräystalkoisiin", kertoo toimitusjohtaja Timo Kohtamäki Lemminkäiseltä ja jatkaa: "Lemminkäinen on yli sadan vuoden historiansa aikana ollut mukana rakentamassa toimivia, turvallisia ja terveellisiä olosuhteita asumiseen, työntekoon ja liikkumiseen. Haluamme osallistua tähän yhteiskunnallisesti merkittävään hankkeeseen ja olla osaltamme varmistamassa tulevien sukupolviemme hyvinvointia."

"Olemme iloisia, että Lemminkäinen tulee mukaan talkoisiin uuden lastensairaalan hyväksi sekä lahjoittajana että haastamalla kaikki toimialansa yritykset mukaan", kiittää Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n puheenjohtaja Anne Berner. "Nämä talkoot ovat meille kaikille yhteiset ja tarvitsemme niihin mukaan kaikki kansalaiset ja maamme yritykset. Yhdessä rakennamme tulevaisuutta", hän jatkaa.