Jubilarernas gala för Nya barnsjukhuset 1 december på Svenska Teatern

Söndagen den 1 december 2013 blir det stor Välgörenhetsgala på Svenska Teaterns stora scen till förmån för det NYA BARNSJUKHUSET!

Skådespelarna Sue Lemström, Johanna Ringbom och Marjorita Huldén vill i den här formen fira sina respektive 40 år som skådespelare.

- Vi dimitterades från Svenska Teaterskolan 1973.
Det blir ett digert och mångsidigt program, säger Ringbom.

Förutom att de själva uppträder kommer vi att få njuta av många eminenta gäster och deras konstnärliga kunnande.
Bland gästerna på scenen finns namn som  Jorma Uotinen, Claes Andersson, Seela Sella, Fred Negendanck, Jukka Gustavson, Hellen Willberg och Niklas Häggblom tackat ja.

Konferencier är Riko Eklundh och kapellmästare är Markus Fagerudd.
Biljetterna för galajubiléet kostar à 50 €. Man kan köpa dem i Svenska Teaterns biljettkassa. Pengarna går oavkortat till förmån för Barnsjukhuset.

- Vi tycker att det här skall bli så roligt. Det är helt fantastiskt hur folk ställer upp. Svenska Teaterns personalförening Backstage arbetar utan ersättning. Alla inkomster kommer att gå till barnsjukhuset, säger Sue Lemström.

Reservera redan nu den 1.12. Kom med och stöd en god och viktig sak samt passa på att hylla tre stora finlandssvenska kvinnliga skådespelare.