Otava-konserni uuden lastensairaalan kunnialahjoittajaksi

Otava-konserni on ollut mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa jo yli 120 vuoden ajan.  Tämän pohjalta syntyi päätös lahjoittaa Uudelle Lastensairaalalle 100.000 euroa.

”Otavan arvot – vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys – viestittävät kustantajan vastuuta niin lukijoista kuin yhteiskunnasta laajemmin. Uusi Lastensairaala 2017 on tärkeä hanke ja Otava haluaa kantaa vastuuta lasten ja nuorten tulevaisuudesta”, Otavan viestintäjohtaja Liisa Riekki painottaa.

Perheyrityksenä Otavan tavoitteena on huolehtia yrityksestä ja ympäristöstä niin, että ne siirtyvät hyvässä kunnossa seuraaville sukupolville. Tämä ei ole mahdollista ilman taloudellista menestystä. Laadukas sisällöntuotanto on kaiken toiminnan lähtökohta. ”

”Olemme erittäin iloisia Otava-konsernin merkittävästä lahjoituksesta”, iloitsee Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n hallituksen puheenjohtaja Anne Berner ja jatkaa ” lasten ja nuorten tasa-arvoinen ja korkeatasoinen sairaanhoito nyt ja tulevaisuudessa on meille kaikille yhteinen asia ja arvo Suomessa. Tämän eteen haluamme kaikki tehdä työtä ja kantaa siitä vastuumme.”

Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeen tavoitteena on kerätä 30 miljoonaa euroa lahjoituksina yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. Lahjoituksien avulla Helsinkiin nousee uusi, lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt huippuyksikkö vuoteen 2017 mennessä. Tähän mennessä lahjoituksia on saatu 8,8 miljoonan euron edestä.