Supercellin työntekijät tukevat Uusi Lastensairaala -hanketta

Supercellin työntekijät ovat mukana tukemassa valtakunnallisesti tärkeää Uusi Lastensairaala -hanketta. ”Mikä tahansa on mahdollista jos vain päätämme niin.” Tämä on toiminut mottonamme aina Supercellin alkuajoista lähtien ja se sitoo meitä työntekijöitä yhteen - olemme tekemisen kautta kokeneet sen, mitä yhdessä tekemällä voi parhaimmillaan saavuttaa. Sen vuoksi kannustamme kaikkia suomalaisia yhdistämään voimansa tämän tärkeän hankkeen puolesta. Me teemme yhdessä tulevaisuutta lapsillemme.

”On upea tunne, että Uusi Lastensairaala 2017 hankkkeen arvot ja toimintamalli ovat puhutelleet Supercellin työntekijöitä henkilökohtaisesti. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä, että tämän arvokkaan lahjan myötä hankkeen yhteisöllisyyden merkitys kasvaa, ” kiittää tukiyhdistyksen puheenjohtaja Anne Berner.