Kalevala Koru Oy tukee Uusi Lastensairaala2017 -hanketta

Kalevala Koru Oy tukee Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta tuomalla markkinoille tarkoitusta varten suunnitellun uuden korun. Suojassa-korut tulevat myyntiin jo joulumarkkinoille, ja 5 % korujen myyntituotosta lahjoitetaan Uuden Lastensairaalan tukiyhdistykselle.

”Kalevala Korulla on pitkä perinne hyvien asioiden tukemisesta. Yritys sai aikoinaan alkunsa varainkeruusta tärkeään tarkoitukseen ja on 76 toimintavuotensa aikana tukenut useita tärkeitä kohteita, esimerkiksi tyttöjen koulunkäyntiä Ghanassa, Naisten Pankkia sekä Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa. Uusi Lastensairaala -hanketta pidämme erittäin tärkeänä ja kiireellisenä pienten lapsipotilaiden parhaan mahdollisen hoidon turvaamiseksi. Meidän tapamme auttaa on lahjoittaa osa tähän hankkeeseen nimetyn korusarjan tuotosta seuraavan kolmen vuoden ajan varainhankintaan. Jälleenmyyjäverkostomme kautta myös itse asia saa lisää valtakunnallista näkyvyyttä – Uusi Lastensairaalahan on kansallinen hanke”, toteaa Kalevala Koru Oy:n toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

Suojassa-korukokonaisuuteen kuuluu hopeinen riipus valkoisella helmellä sekä hopeiset korvakorut. Myynti käynnistyy joulukuussa Kalevala Korun Pohjoisesplanadin myymälässä, Tehtaanmyymälässä sekä verkkokaupan kautta. Laajaan jakeluun koko jälleenmyyjäkenttään korut tulevat alkuvuodesta 2014.

”Olemme erittäin iloisia että myös Kalevala Koru on päättänyt lähteä tukijaksemme. Varainhankintamme etenee hyvällä vauhdilla, mutta uusia lahjoittajia tarvitaan vielä pitkään. Suojassa–korun kantajat tekevät omalta osaltaan näkyväksi tätä pitkäjänteistä hankettamme”, iloitsee Uusi Lastensairaala 2017 – tukiyhdistyksen puheenjohtaja Anne Berner.