Balettigaalassa tanssitaan varoja uudelle lastensairaalalle 8.2.2014

Balettigaalassa tanssitaan varoja uudelle lastensairaalalle

Hyväntekeväisyysgaalan järjestää Suomen Kansallisbaletin tanssijat ry.

Suomen Kansallisbaletin tanssijat ry. järjestää lauantaina 8.2.2014 balettigaalan uuden lastensairaalan hyväksi. Kansallisoopperan Alminsalissa nähtävässä gaalassa tanssivat Kansallisbaletin tanssijat, joiden joukossa monta tähti-, ensi- ja solistitanssijaa.

Gaalassa nähdään huippukohtia muun muassa baleteista Joutsenlampi, Don Quijote, Prinsessa Ruusunen ja Romeo ja Julia sekä Jorma Uotisen Ballet Pathetique ja Kenneth Greven suosittu Lumikuningatar. Ohjelmassa on myös koreografioita Kansallisbaletin tanssijoilta kuten Jouka Valkama, Emrecan Tanis ja Anandah Kononen, jolta nähdään kantaesitys. Gaalan juontavat Kansallisbaletin tanssijat Teemu Tainio ja Sara Saviola.

Hyväntekeväisyysgaalan tuotto ohjataan suoraan Uusi lastensairaala 2017 -hankkeen tukiyhdistykselle. 60 euron hintaisia lippuja myyvät Kansallisoopperan lipunmyynti ja Lippupiste. Esityksen yhteydessä on mahdollista tehdä myös lahjoituksia. Tervetuloa mukaan auttamaan!