Arvoasunnot mukaan uuden lastensairaalan talkoisiin

Arvoasunnot LKV kantaa osuutensa yhteiskuntavastuusta

Arvoasunnot LKV:ssa osataan olla kiitollisia siitä, että kiinteistöalaa ravisteleva lama on kiertänyt yrityksen kaukaa, mikä puolestaan tekee toimitusjohtaja Seppo Valojärvestä tyytyväisen miehen, sillä yrityksen taloudellinen kasvu mahdollistaa hyvän jakamista sinne, missä rahalliselle tukemiselle on tarvetta. ”Haluan tehdä työtä, jolla on muitakin merkityksiä kuin omaan pussiin ansaitseminen. Olen ollut aina aktiivinen lahjoittaja ja auttanut tahoja, jotka tarvitsevat eniten apua.” Kolmen lapsen isänä Sepon oli helppo valita tämän kertainen lahjoituskohde. ”Toki muitakin tärkeitä avustettavia on olemassa, mutta koska kaikkeen ei voi osallistua yhtaikaa, on kuunneltava sydämen viisasta ääntä.”

Arvoasunnot LKV:n lahjoitus luovutettiin eteenpäin 29.tammikuuta samalla, kun yritys juhli viime syksyn myyntiennätyksiä sekä uutta toimipistettä ravintola Maxinessa Helsingissä. ”Sitouduimme lahjoittamaan vähintään 100 000€ Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Täten voimme kantaa oman osuutemme yhteiskuntavastuusta ja ajatella amerikkalaisen yritysmallin mukaan: Anna, niin sinulle annetaan. Tämä lause sopii myös meidän toimintaamme loistavasti.”