Hyvää Ystävänpäivää - uuden lastensairaalan digitaalinen lipaskeräys alkaa

Nyt jokainen voi kannustaa läheisiään mukaan talkoisiin digitaalisen keräyslippaan myötä. Verkossa tapahtuvassa lipaskeräyksessä ihmiset, ystäväporukat ja yritykset voivat  luoda omia keräyslippaita hankkeen puolesta. Lahjoitusten kertymää voi seurata reaaliaikaisesti sekä lahjoittaja voi jakaa lippaansa ja terveisensä sosiaalisessa mediassa. Lippaan avulla jokainen voi helposti ja turvallisesti vaikuttaa omalla tavallaan.

Lahjoitusten avulla Suomeen rakennetaan maailman paras lastensairaala lapsille ja heidän auttajilleen. Sairaalan on määrä olla valmis Suomen 100-vuotisjuhlavuonna.

”Netissä toimiva keräyslipas on uusi ja kätevä tapa kerätä rahaa nykyajan digitaalisessa yhteiskunnassa. Maailmalla on hienoja esimerkkejä siitä, kuinka yksityiset henkilöt, yritykset ja yhteisöt ovat keränneet merkittävän summan tärkeäksi kokemansa asian puolesta.

Virtuaalilipas on tehokas tapa haastaa läheisiä, kaveriporukkaa tai opiskelija-ainejärjestöjä mukaan hankkeeseen esimerkiksi urheilutapahtuman tai jonkin tempauksen ohessa”, hankkeen varainhankitapäällikkö Tuula Colliander toteaa.

Kolmasosa keräystavoitteesta vielä keräämättä

Tähän mennessä rahaa on lahjoitettu runsaat 21 miljoonaa euroa. Kansalaiskeräyksen kokonaistavoite on 30 miljoonaa euroa.

”Viime vuosi osoitti suomalaisten haluavan kantaa kortensa tähän yhteiseen kekoon. Vielä tarvitaan paljon aktiivisuutta ja työtä, jotta saamme kokonaistavoitteen kasaan. Kyselytutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista on tukenut tai aikoo tukea hanketta. Toivottavasti tämä uusi digilipas helpottaa ja innostaa osallistumista keräykseen”, Colliander toteaa.

Näin perustat virtuaalilippaan:

·       Aloita oma keräyksesi tai lahjoita olemassa oleviin lippaisiin osoitteessa http://lipas.uls2017.fi/.

·       Aseta itsellesi / porukallenne keräystavoite ja -aika. Kerro lippaan sivuilla, miksi ja miten olette mukana talkoissa ja innosta ihmisiä lahjoittamaan hankkeelle.

·       Kerro keräyksestäsi mahdollisimman laajasti ja haasta kaikki tuttavasi mukaan sosiaalisessa mediassa.

KAIKKI SUOMALAISET TARVITAAN NYT MUKAAN TALKOISIIN!

Lahjoituspuhelin: soita 0600 95120 hinta 20,11€ + pvm/mpm

Tekstiviestilahjoitus: lähetä viesti SAIRAALA tai SJUKHUS numeroon 16499, hinta 10€

Keräystili: FI93 5541 2820 0199 67 / Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry, viite 2017 00002

www.uusilastensairaala2017.fiwww.facebook.com/uusilastensairaala2017