Keräys on saanut hyvän alun - kiitos lahjoittajille!

Aloitimme kampanjoinnin 13.2. ja nyt on kerättynä runsaat 1 220 000€! Keräysvauhti on hyvä, mutta samalla vauhdilla on jatkettava, jotta yllämme tavoitteeseemme. 30 miljoonaa on huima tavoite, mutta mahdollinen.

Yksityiset lahjoittajat ovat lähteneet innolla mukaan, kiitos siitä teille! Suuret virrat syntyvät pienistä puroista ja aivan jokainen euro on tärkeä. Kaunis kiitos myös lukuisille koskettaville viesteille ja sille kannustukselle, jota olemme hankkeen myötä saaneet eri puolelta Suomea. Asia on meille kaikille tärkeä – kyseessä on valtakunnallinen sairaala kaikille erityishoitoa tarvitseville lapsille. Mieluisa ajatusleikki on, että jospa jokainen suomalainen lahjoittaisi yhden euron seuraavan viiden vuoden ajan - näin olisi tavoitteemme kasassa. Viidellä eurolla viidessä vuodessa. Ja lopputulos on kuin lottovoitto - kaikille lapsillemme, tasapuolisesti!

Myös yritykset ovat olleet kiinnostuneita tukemaan hanketta. Iloksemme Hartwall Oy sitoutui lahjoittamaan miljoona euroa uudelle lastensairaalalle! Hartwall on tällä merkittävällä lahjoituksellaan ensimmäinen uuden lastensairaalan perustajalahjoittaja. Toivottavasti moni muukin yritys ottaa haasteen vastaan ja tukee tulevina viitenä vuotena uuden lastensairaalan rakentamista!

Olemme ilolla huomanneet, kuinka moni pienyrittäjä on ottanut meihin yhteyttä. Monella on halu auttaa ja olla mukana. Yrityslahjoituksissa pätee sama viisaus kuin muissakin - jokainen euro on tärkeä ja kaikki ovat tervetulleita mukaan, jokaista euroa tarvitaan!

Olemme saaneet kysymyksiä varainkeruun kustannuksista. Keräyskulumme ovat hyvin pienet, tällä hetkellä olemattomat. Suuri kiitos siitä kuuluu talkookumppaneillemme, jotka ovat mahdollistaneet meille upeat verkkosivut ja näkyvän kampanjan. Näkyvä ja iloinen kampanjamme on pro bono -työn eli talkootyön tulos. Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia, että Sanoma Oyj on lähtenyt talkookumppaniksemme ja saamme siten laajan näkyvyyden kampanjallemme. Samoin JCDecaux on talkoissa mukana ja ilmoituksemme näkyvät ulkosalla ympäri Suomea. Iloisen ja pirteä kampanjan on suunnitellut mainostoimisto Bob Helsingin osaava väki. He ovat olleet mukana hankkeen alkumetreistä ja tekevät väsymättömästi töitä uuden lastensairaalan hyväksi. Viestintätoimisto Myy auttaa meitä viestintäasioissa. Modernit ja raikkaat verkkosivumme on tehnyt Robotti pro bono työnä. Verkkosivujen toimivuus ja selkeys tuovat hankkeelle kaivattuja euroja ja kertovat kiinnostuneille, missä mennään. Suunnitteilla on keräystuloksen kertova mittari verkkosivuille lähi tulevaisuudessa. Robotin väki käyttää osaamistaan hienosti lasten asian hyväksi!

Keitä sitten ovat tukiyhdistyksen väki? Tukiyhdistystä johtaa erittäin sitoutunut vapaaehtoisvoimin toimiva hallitus, joka antaa aikaansa ja osaamistaan uuden lastensairaalan hyväksi sekä yksi varainhankintaan keskittyvä toimihenkilö. Iloksemme tukiyhdistyksen jäsenkunta kasvaa ja ylittänee kohta 300 jäsenen rajan. Jäsenemme ovat asian puolestapuhujia ja tärkeä osa vapaaehtoisjoukkoamme. Otammekin ilomielellä vastaan kaiken talkooavun keräystavoitteemme saavuttamiseksi!

Tervetuloa mukaan!