Sophie Mannerheim -juhlaraha tukee uutta lastensairaalaa

Sophie Mannerheim -juhlaraha tukee uutta Lastensairaalaa

Uusi, Sophie Mannerheimin kunniaksi lyöty juhlaraha kunnioittaa suomalaisen sairaanhoidon edelläkävijää ja omalla tavallaan jatkaa hänen työtään, sillä juhlarahan tuotoilla tuetaan uuden lastensairaalan rakentamista. Suomen Rahapaja ja Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry julkistivat yhteistyönsä Sophie Mannerheim -juhlarahan julkistustilaisuudessa 26.3.2013, jossa juhlakolikko luovutettiin ministeri Elisabeth Rehnille.

”Yhteistyömme myötä jokainen suomalainen voi osallistua uuden, tuiki tarpeellisen lastensairaalan rakentamiseen tavalla, josta jää muistoksi hieno juhlaraha. Perinteikäs juhlaraha sopii varainhankintatuotteeksi hyvin, sillä se on suomalaista käsityötä ja sen arvo säilyy”, Paul Gustafsson kertoo.

”Iloitsemme tästä uudesta yhteistyöstä, jonka myötä nämä juhlarahat osaltaan tuovat tarvittavia varoja uuden lastensairaalan rakentamiselle ja siten ovat mahdollistamassa lasten terveydenhoidon tasa-arvoisuutta ja huippulaatua vertaisessaan sairaalassa myös tulevaisuudessa”, Uusi Lastensairaala 2017 -säätiön ja tukiyhdistyksen puheenjohtaja Anne Berner toteaa.

Elisabeth Rehn kertoi seuraavansa mielenkiinnolla liike-elämän pyrkimyksiä lasten edun huomioimiseen niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin. Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen yhteistyökumppanit ovat tästä yksi esimerkki.  ”Isäni oli kunnanlääkäri, joten pääsin jo lapsena näkemään, millainen merkitys laadukkaalla terveydenhoidolla on ihmisille ja yhteiskunnalle,” Rehn kertoi vastaanottaessaan juhlarahan.

Sophie Mannerheim ja suomalainen terveydenhuolto -juhlaraha tulee myyntiin 2.4.2013. Jokaisen Sophie Mannerheim -juhlarahan myyntihinnasta menee lyhentämättömänä viisi euroa uuden lastensairaalan rakentamiseksi.