Uuden lastensairaalan lipaskeräys järjestetään Äitienpäivän iloksi ja kunniaksi

Lipaskeräyksiä järjestetään vapaaehtoisvoimin 9.5.-10.5 2014 mm. Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lohjalla, Loviisassa, Karjalohja-Sammatissa, Orimattilassa, Oulussa, Porvoossa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Turussa, Vaasassa, Valkealassa, ja Vantaalla. Lukuisilla paikkakunnilla keräyksen järjestävät paikalliset Lionsklubit, jotka ovat joukolla lähteneet mukaan uuden lastensairaalan talkoisiin. Päivitetyt tiedot keräyspaikkakunnista- ja ajoista löytyvät hankkeen nettisivuilta uls2017.fi

”Tähän mennessä Uudelle Lastensairaalalle on lahjoitettu runsaat 23 miljoonaa euroa, mikä on erittäin hieno tulos. Vielä tarvitaan kuitenkin paljon työtä ja tahtoa hankkeen hyväksi, jotta kokonaistavoite saadaan kasaan. Näin Äitienpäivän alla on upeaa, että saamme lipaskeräyksen järjestettyä vapaaehtoisvoimin. Lahjoitus uudelle lastensairaalalle on kaunis tapa muistaa kaikkia maamme äitejä, hankkeen varainhankitapäällikkö Tuula Colliander vinkkaa.

Lahjaksi lahjoitus – uusi digitaalinen lahjoituskanava

Äitienpäivän kunniaksi avataan myös Anders Innon, Paytrailin, Lekka.me:n ja BobtheRobotin kehittämä Lahjaksi lahjoitus –palvelu. Palvelun kautta äidille voi hankkia symboliseksi lahjaksi vaikkapa sementtiä 100 eurolla, nauloja 9,95 eurolla tai laastia 27,90 eurolla. Lahjoitus onnistuu kätevästi Paytrail-palvelun tai -tilin kautta, pankkimaksuna tai luottokorttimaksuna.

”Nyt julkaistava Lahjaksi lahjoitus –palvelu on hieno lisä uuden lastensairaalan lahjoituskanaviin. Lahjoitettavia tuotteita tullaan lisäämään palveluun sitä mukaan kuin Uusi Lastensairaala 2017 –hanke etenee”, Colliander kertoo.

TERVETULOA MUKAAN KOKO SUOMEN YHTEISIIN TALKOISIIN –LAHJOITA TAI TULE KERÄÄJÄKSI!