Koulut tempaisevat uuden lastensairaalan hyväksi päivätyökeräyksin ja liikuntatempauksin

Lukuisat ala- ja yläkoulut ovat uuden lastensairaalan talkoissa mukana

Alkavan syksyn myötä tukiyhdistys on saanut monia yhteydenottoja kouluilta ympäri Suomen. Koulujen oppilaskunnat ovat valinneet päivätyökeräyksen kohteeksi Uusi Lastensairaala  2017 -keräyksen. Alakouluissa ja lukioissa järjestetään myös erilaisia liikuntatapahtumia ja tempauksia, joilla tuetaan hanketta.

Talkoisiin osallistumistapoja on monia ja koulujen päivätyökeräys on erinomainen tapa olla mukana tukemassa tätä historiallista hanketta. Päivätyökeräyksen avulla nuoret pääsevät auttamaan toisia nuoria ja lapsia työskentelemällä päivän jossakin yrityksessä, tuttavan luona tai vaikka omassa kodissaan. Uusi lastensairaala koskettaa valtakunnallisesti koko Suomea, se palvelee kaikkia Suomen lapsia. Tehdystä päivätyöstä saatu palkka lahjoitetaan keräykseen

Uusi Lastensairaala 2017 tukiyhdistyksellä on päivätyömateriaalia sähköisessä muodossa ja kaikille osallistuville kouluille lähetetään sähköisesti Tosi mahtavien tyyppien - diplomi kiitokseksi. Päivätyön tai jonkin muun tempauksen jo edellisenä lukuvuonna tehneet koulut voivat tilata diplomin tukiyhdistykseltä.

Uusi Lastensairaala 2017 -keräyksen tavoitteena on kerätä vähintään 30 miljoonaa euroa kansalaisilta, yrityksiltä ja yhteisöiltä uuden valtakunnallisen lastensairaalan rakennuttamiseksi. Jokainen lahjoitettu euro on tärkeä.  Nyt on aika kääriä hihat ja osallistua talkoisiin!

Vuonna 2017 juhlitaan 100-vuotiasta Suomea ja uuden lastensairaalan valmistuminen juhlavuonna symboloi satavuotiaan isänmaamme valmiutta panostaa lapsiin ja nuoriin.

Uusi Lastensairaala 2017 tukiyhdistys kiittää kaikkia oppilaita, opettajia, opiskelijoita ja taustajoukkoja, jotka ovat talkoissa mukana!

------------------------------------------

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Tukiyhdistyksen infopuhelin : 0400 404 304 ja sähköposti: info@uusilastensairaala2017.fi