Kiitoksen aika - yhdessä eteenpäin

Uuden Lastensairaala rakennustyöt alkoivat tänään 26.8.2014, kaksi vuotta ja kaksi kuukautta tukiyhdistyksen perustamisen jälkeen. Tukiyhdistys kiittää lämpimästi jokaista lahjoittajaa ja talkoolaista ympäri Suomen. Ilman teitä, ei uuden lastensairaalan hanke olisi tässä vaiheessa tänään. Uusi Lastensairaala on yhteinen ponnistuksemme, jossa yhtyy niin julkisen- ja yksityisen tahon kuin kansalaisten taito, tahto ja tekeminen. Erityinen kiitos kuuluu kaikille teille, jotka jo alkumetreiltä annoitte tukenne ja viitoititte tietä myös muille omalla innollanne ja esimerkillänne.

Tämä päivä on historiallinen myös Naisopettajat ry:n 388 346 €:n lahjoituksen myötä. Satavuotias yhdistys päätti toimintansa lahjoittamalla jäsenmaksuista koostuneet varansa maamme lasten ja nuorten hyväksi. Lahjoituksen myötä keräystulos nousi 30,2 miljoonaan euroon.

Tällä tiellä jatkamme rakentaen maailman parasta lastensairaalaa lapsille ja heidän auttajilleen. Jokainen lahjoitus on edelleen äärimmäisen tervetullut ja tärkeä, sillä jokainen lahjoitettu euro vähentää lainarahan tarvetta. Talkoot ja työ jatkuvat.

Kiitos.