Yhdessä teemme historiaa - TULE MUKAAN JOULUTALKOISIIN

Uudelle lastensairaalalle vuosi 2014 on ollut todellinen hyvien uutisten vuosi: 30 miljoonan euron
kansalaiskeräyksen tavoite rikkoutui ennätysajassa ja sairaalan rakennustyöt polkaistiin käyntiin elokuussa. Rakennustyömaalla paiskitaan uutterasti töitä ja koko hanke etenee suunnitelmien mukaisesti.

Haluammekin nyt kiittää joka ikistä talkoolaista. Hanke on tuonut ainutlaatuisella tavalla yritykset, yhteisöt, yksityiset ihmiset ja julkisen tahon yhteisen asian äärelle. Yhdessä me suomalaiset saimme aikaan uskomattoman kansanliikkeen ja rakennamme nyt maailman parasta lastensairaalaa lapsille ja heidän auttajilleen.

Eikä talkoointo suinkaan ole loppunut – päinvastoin.  Talkoot ja keräys jatkuvat, sillä monet ihmiset, yritykset ja yhteisöt haluavat edelleen osallistua keräykseen. Jokainen tästä eteenpäin lahjoitettu euro pienentää hankkeen 50 miljoonan euron lainaosuuden tarvetta.

Tehdään yhdessä historiaa – tule mukaan Suomen suurimpiin talkoisiin!

Lahjoituksen joululahjaksi iloisen diplomin kera voit tehdä täältä.

Lämmin kiitos avustasi ja iloista joulua!

Anne Berner

Yrittäjä,