Sydämellinen kiitos tuestanne. Hyvää ja rauhallista joulua.

Suuri kiitos Teille kaikille tuestanne uudelle lastensairaalalle kuluneen vuoden aikana.

Maailman parasta lastensairaalaa lapsille ja heidän auttajilleen on tuettu laulaen, tanssien, nauraen, urheillen, jumpaten, kisaillen, käsitöitä tehden, taiteesta nauttien, hyväntekeväisyys huutokauppojen ja kirpputorien myötä, lipaskeräyksin ja tukikonsertein – auttamisen ja osallistumisen tapoja on ollut lukuisia. Monet kymmenet tuhannet henkilöt ja yhteisöt ovat lahjoittaneet rahaa, aikaa ja osaamista. Talkoohenki on ollut vahva, osallistumisen ja auttamisen viesti kirkas. Tästä on hyvä jatkaa.

Uusi Lastensairaala 2017 –hanke etenee suunnitellusti ja rakennustyömaalla  töitä tehdään ahkerasti. Uusi vuosi 2015 on rakentamisen vuosi.

Hyvää ja rauhallista joulua!

Uusi Lastensairaala 2017 kiittää.