'100 tarinaa lastensairaalasta' MTV:llä

"100 tarinaa Lastensairaalasta" kertoo uuden sairaalaprojektin etenemisestä sadan eri henkilön silmin.

Lämminhenkinen, dokumentin omainen sarja sisältää tarinoita uuden Lastensairaalan rakennusurakasta, taustajoukoista, lahjoittajista, Lastenklinikan potilaista, henkilökunnasta jne.

Sarja toimii lähtölaskentana 6.6. Stadionilla järjestettävään LIVE AID -konserttiin. Tarinointiin ovat osallistuneet mm. presidentti Ahtisaari, Lohtu -biisiä esittävät Lauri Tähkä ja Juha Tapio, Lastenklinikan ylilääkäri 40-luvulta Ole Wasz-Höckert, kioskitempauksella sairaalalle rahaa keränneet 8- ja 10-vuotiaat tytöt, monitaitoinen sairaalan entinen potilas Noora Västinen sekä lukuisia muita. Dokumenttisarja on toteutettu 100% talkootyönä. Nämä ovat koko Suomen talkoot!