Tukiyhdistyksen toiminta lopetettu 31.5.2018

Uusi Lastensairaala Tukiyhdistys 2017 ry:n toiminta on lopetettu 31.5.2018 eikä yhdistys näin ollen voi enää ottaa vastaan lahjoituksia. Tukiyhdistykselle mahdollisesti tulevat lahjoitukset ohjataan mahdollisuuksien mukaan Uuden Lastensairaalan Tukisäätiölle. Yhteydenotot ja tiedustelut info@uusilastensairaala2017.fi

Yhdistys perustettiin 2012 koordinoimaan Uuden Lastensairaalan kansalaiskeräystä. Kansalaiskeräys päättyi 31.7.2015. Kansalaiskeräyksen tuotto ja kaikki yhdistyksellä olleet varat on lahjoitettu yhdistyksen sääntöjen mukaisesti lastensairaalan rakennuttajalle ja omistajalle Uuden Lastensairaalan Tukisäätiölle.

Uuden Lastensairaalan Tukisäätiö on yleishyödyllinen säätiö, joka jatkaa toimintaansa kiinteistön omistajana ja Uuden Lastensairaalan vuokranantajana. Tukisäätiön tehtävänä on lisäksi tukea ja edistää lastentautien lääketieteellistä tutkimusta. Sairaala on valmistunut aikataulussa ja luovutettu HUSin käyttöön toukokuussa 2018. Sairaala avataan syksyn 2018 aikana.

Tukiyhdistyksen ja Tukisäätiön keräysluvat ovat päättyneet, mutta Tukisäätiö ottaa edelleen vastaan lahjoituksia ja testamenttilahjoituksia.

www.uusilastensairaala2017.fi

info@uusilastensairaala2017.fi