« alla aktuellt

VVO blir hedersdonator

– Vi vill stödja barnsjukhuset där små patienter från hela Finland får vård. Samarbetet med hyresgästerna är mycket viktigt för oss och jag tycker att det är fint att vi tillsammans inför jul kan stödja en sak som är viktig för oss alla, säger verkställande direktör Jani Nieminen.

– Det var ett enkelt beslut för VVO:s hyresgäststyrelse att delta i Nya Barnsjukhuset 2017-talkot.Vi är mycket glada över att vi får vara med i och stödja projektet, säger Jarmo Natunen, ordförande för hyresgäststyrelsen.

– Vi har alla ett ansvar för att trygga en jämlik hälsovård för barn och ungdomar i framtiden. Det känns fint att VVO:s hyresgäststyrelse och VVO deltar i byggtalkot som hedersdonatorer, konstaterar Anne Berner, ordförande i Stödföreningen Nya barnsjukhuset 2017 rf och Stiftelsen Nya Barnsjukhusets Stöd.Vi tackar dem hjärtligt för donationen som för oss närmare det nya barnsjukhuset.